30 Eylül 2012 Pazar

istikbal televizyon üniteleri

İstikbal mobilyada tv ünileri nelerdir, hangi çeşitleri vardır, fiyatları modelleri en güzel renkler hangisidir bu konuya hep birlikte bakalım. Ev kurmak isteyenlere en güzel tv sehpaları ve çeşitlerini sizler için bir araya getirdik. Salonunuzla uyumlu, mobilyanızla ahenk içerisinde olan, zevkle kullanacağınız, kullanışlı ve daha fazlası… İster klasik, ister modern, ister sıradışı olsun tüm zevklere uygun bir ürünü İstikbal’de bulabilirsiniz. Televizyonunuzun odanızın parçası haline gelmesi ve odanızda yeni bir hava oluşturması artık mümkün. Geri kalan tek şey odanızın sıcak havası içerisinde televizyonunuzu izlemek.

 Vera Compact TV Ünitesi, Viyana Compact TV Ünitesi, Safran Compact TV Ünitesi, Diana Compact TV ünitesi gibi çok tercih edilen renkli, ahşap asiliğini yansıtan ve sade olmak üzere İstikbal dünyasındaki ürünler arasından seçim yapabilirsiniz. Mat ve parlak görünüm tercihinize bağlı olarak kompakt televizyon ünitesi koleksiyonundan farklı seçeneklerden birisini değerlendirebilirsiniz. DVD’lerinizi koyabileceğiniz rafı, her zaman ulaşmak istediğiniz eşyalarınızın bulunduğu çekmecesi olan, bir an bakıp tebessüm ederek anımsayabileceğiniz fotoğraflarınızın olduğu rafı bulunan farklı ve kalabalık ancak sadece ve işlevsel bir kompakt televizyon ünitesi için İstikbal’in kompakt televizyon ürünleri yapabileceğiniz en iyi seçimlerden birisi. Kompakt televizyon ünitesinin yanında gümüşlük ve raflı ünitelerin yer aldığı farklı modellerin bulunduğu ürünlerde tercihinizle odanızın televizyon bölümünü daha geniş ve istediğiniz şekilde daha kapsamlı hale getirebilirsiniz.

 “Şıklığın konforla düeti evinizde” sloganıyla yeni koleksiyonunu duyuran İstikbal her zevke uygun ürünleriyle her türlü odayı baştan başa sarabilecek ürünler sunuyor. Kalite ve şıklığın donattığı ürünlerde kullanışlılığın ihmal edilmemiş olması nedeniyle İstikbal ürünleri evinde rahatlık isteyen kullanıcıların bir numaralı tercihi olabilir.







29 Eylül 2012 Cumartesi

duvar ünitesi tasarımları

Duvar üniteleri genellikle modern dekorasyonun bir parçası olarak karşımıza çıkıyor. Duvar ünitelerini satın alırken ve yaptırırken kullanacağınız duvarın ölçüsüne çok dikkat etmelisiniz. eğer duvarınız düz değil ise bunu dikkate alarak kendinize özgü bir tasarımı yaptırmanız daha doğru bir seçim olacaktır. Duvar ünitesinde ne sergileyeceğinize ve hangi işlevlerinin olmasını istediğinizide karar vermelisiniz. Tv olacak mı, yoksa sadece objeler ve kitaplar mı yer alacak öncelikle bilinmesi gerekiyor.

28 Eylül 2012 Cuma

koçtaş tv ünite modelleri

Koçtaş tv üniteleri tv , plazmalarınıza ayrı bi estetik ve hava katacağından eminim. Bu makalemizde sizlere koçtaş tv ünitelerini tanıymak istiyorum, diğer adı ile yaşam üniteleri. Çoğu kişi Plazma ve tv lerini 30 cm yakın bir yükseklik seviyesinde izlemek ister. Tv ler için sunta tipi masalar kullanılsada plazmalar için daha avrupai birşeyler olması şart. Koçtaş tv üniteleri bu noktada devreye giriyor ve bizler için bir birinden şık ve tasarımı hoş yaşam üniteleri secenekleri sunuyor.

27 Eylül 2012 Perşembe

yeni trend tv ünitesi

Son zamanlarda kendinli çok konuşturan yeni trend tv üniteleri çok şık duruyor.Evlerimizin modasını ve rengini değiştiren yeni trend tv ünitesi Oturma odalarına ayrı bir renk ve zerafet katıyor.Plazma, plazma ürünleri, Tv ünitesi, Tv modelleri, Tv masası, Yeni trend tv üniteleri.Artık çoğu insan tv ünitesi masası kullanıor    duvar televizyon asma devri kapandı :) şık zarif ve çok göz alıcı tv masası modelleride istediğiniz mobilya markalarında bulabilirsiniz.Siz değerli okuyucularımıza bir kaç resimle örnek verelim ;

26 Eylül 2012 Çarşamba

tv ünitesi modelleri

En yeni Tv ünitesi modelleri salonlarda hem kitaplık hem vitrin hemde tv konulan az yer kaplayıpçok işe yarayan Tv ünitesi modelleri son dönemde herkes tarafından çok sevilen bir tasarım olmuştur. Birbirine benzeyen hemen hemen aynı görevi görüp farklı renk ve boyutlarda olan Tv ünitesi modelleri her modelde ayrı bir şıklık ve zariflik üzerinde taşımaktadır. Tv ünitesi modelleri spor tarzda olan evlerde de muhteşem şıklıkta klasik olan evlerdede aynı şıklıkta görünmektedir. Tv ünitesi modelleri birbirinden şık tasarımlar ile bütün mobilya mağazalarında değişik ve şık tasarımlar ile sizlerle buluşuyor. Tv ünitesi modelleri renk olarak evinize uygun her renkte ve her ebatta bulabilirsiniz Tv ünitesi modelleri üreticileri bu konuda sınır tanımadan çok şık ve farklı bir çok tasarımlar yapmaktadır. Tv ünitesi modelleri hem salon hemde oturma odalarınız da kullanım için çok uygundur.

24 Eylül 2012 Pazartesi

Evkur lcd televizyon modelleri

Evkur lcd televizyon modelleri hiç şüphesizki hayatımıza girmiştir. Oldukça estetikm görünüşeri açısından da çok fazla rağbet görmektedişrler. Artık birçok kişinin hemen hemen tüm odalarında lcd tv ler bulunmaktadır. Birçok markanın lcd tv ürünü bulunmakta olup diledğiniz ve istediğiniz modeli almakda size kalmıştır. Özellikle tv ünitelerinde özellikle çok fazla kullanılan lcd televizyonları birçok kişi kullanmaktadır. Görünüşleri ve estetik duruşları açısından da oldukça kaliteli olan ve kaliteli görüntü alınmasını sağlayan cihazlar son yıllarda çok revaçta olup artık eski televizyonlar tamamen mazi olmuştur.

modern tv ünitesi

Evlerinize plazmaların ayrı bir estetik ve hava katacağından son derece eminim.Bir çok kişinin hayran kaldığı modern tv ünitileri son derece şık ve estetik modeller çıkarmaya devam ediyor.Modern tv ünitelerine Uygun sehpa bulmak artık çok daha kolay ve uygun dev mobilya markalarının çıkardığı bir birinden güzel tv mobilyaları çok göz alıcı.Siz değerli okuyucularımıza bir kaç örnekle resim verelim ;

23 Eylül 2012 Pazar

şık tv üniteleri

Evimizde en çok televizyonun önünde vakit geçiriyoruz.Yatak odasından sonra = ))artık eski tüplü televizyonların yerini plazmalar yani yeni trendin ağzıyla tv ünitileri.Dev mobilya markalarının hergün geliştirdiği şık ve modern tv ünitileri son derece göz alıcı ve çok zarif her cebe uygun.Siz değerli okuyucularımıza bir kaç resimle sergiliyelim dedik ;

22 Eylül 2012 Cumartesi

evkur plazma ve tv fiyatları

Evkur plazma tv fiyatları uygun ödeme şartları ile son derece güzel bir şekilde evinizi dekore edebilirsiniz. 15 ay taksit seçeneği vardır. 1000Tl ile 5000 Tl arasında değişen fiyatlar vardır. Plazma televizyon Tüplü Televizyonlardan sonra hayatımıza girmiş süper bir yeniliktir. Peki plazma televizyon ne demektir. Bu televizyon gaz dolu hücrelerden oluşmuştur. Plazma Tv yi açtığınızda renk ve kontrasta hiç kayıp olmadan bu gaz sayesinde izleme imkanı bulunmaktadır. renk ve detay kaybına uğramaz. 60000 saatlik bir ömrü vardır. hergün 4 saat televizyonunuz açık kalırsa 18-20 yıllık ömrü bulunur.Bu da fazlası ile yeterlidir. Çünkü bu süreç içinde zaten yeni çıkan modellerle televizyonunuzu değiştirmek isteyeceksinizdir.

21 Eylül 2012 Cuma

yeni sezon tv lcd masası

Evlerimizde mobilya vitrinlerinin yeri kalmadı.Bu vitrinlerin yerini artık duvar üniteleri ve televizyon sehpaları aldı.Tvlerin günümüz teknolojisiyle artık iyce inceldi Siz de benim gibi TV ünitelerine soğuk bakıyor ve evde bir Televizyon  duvarı istemiyorsanız, bu şekilde bir konsol yardımıyla televizyon köşenizi daha geleneksel ve daha sıcak bir biçimde son derece şık bir şekilde dekore edebilirsiniz.Tv üniteleri son derece pratik  bir çözüm. Arşivinizi toparlayan, rafları ve kapaklı dolabıyla DVD’lerinizi ve cd lerin çeşitli dağınıklığı ortadan kaldıran bir mobilya.

20 Eylül 2012 Perşembe

lcd,plazma,tv üniteleri ve kütüphanelik

Kütüphane şeklinde raf ve ünite modelleri oldukca revaçtadır. Söz gelimi elinizde kullanmakta olduğunuz lcd, plazma yada televizyon ünitesi mevcut ve kitaplık, kütüphane tarzı bir mobilya, raf düşünüyorsanız. Kenarlarından yani sağından ve solundan 600 ile 120cm bir alan oluşturmanız gayet yeterli olacaktır. Gerisini mobilyacınıza ve göz zevkinizin zerafet ve şıklığına bırakabilirsiniz.Kütüphanelerin bir evde, özellikle kitaplara olan ilginin ve genel kültürün fazla olduğu bir evde önemleri ciddi anlamda fazladır. Bu sebepledir ki tüm kitapları organize etmek, tek bir çatı altında toplamak için daima bir arayışına girilmiştir.

19 Eylül 2012 Çarşamba

2012 yepyeni tv ünitesi modelleri

Evdeki televizyonlarında rahatlığını düşünmek lazım. Artık emektar tv ünitelerinin emeklilik vakti gelmedi mi ? Onlar görevlerini tamamladılar. Yerini genç nesil tv ünitelerine bıraktılar. Gelişen teknoloji ile birlikte o kadar muazzam ve evlerimize cuk oturacak tarzda tv üniteleri son model şık tvler çıktıki almamak mümkün değil Hem eskiden tv ler kapalı bir kutu gibi dizayn edilmiş mobilyaların arasında duruyordu. Şimdiki teknolojik lcd yada led tv lerin rahat bir nefes alması ve odalarınızla bütünleşerek ergonomik ve göze hitap eden modern şık bir şekilde durmasını istiyorsanız. evkururunleri.com un sizler için araştırdığı tv ünitesi modellerine bir göz atın.siz değerli okuyucularımıza birkaç resimle örnek verelim :)

18 Eylül 2012 Salı

farklı tasarımlar göz kamaştırıor

Tv üniteleri  konusunda sizin için çeşitli tasarımları inceledik. Siz okuyucularımıza beğendiğimiz modelleri örneklerle beraber gösterelim dedik.Salonlarımızın vazgeçilmez aksesuarları olan duvar uniteleri farklı mobilya markaların tasarımlarıyla 2012 yılına damga vuruyor.Hemen hemen her markanın duvar unıtasi modeli bizleri çok etkileyecektir. İkea duvar ünitesi modeli, bellona duvar ünitesi modeli, istikbal duvar ünitesi modelleri, alfemo duvar unitesi modelleri ve sayamadığımız daha çok duvar unitesi modelleri farklı çizgi ve tasarımlarıyla göz kamaştırıyor. Yeni trend duvar uniteleri vitrin modellerle odanıza ayrı bir hava katacaktır.

17 Eylül 2012 Pazartesi

2012 tv üniteleri

Tv üniteleri aslında birçok dönem değişiklik göstermiş ve çeşitli ve dayanıklı ayrıca kaliteli ve modern şık diye birçok konuda adlandırılan trend modelleri de içermektedir. Özellikle trend modellerden kastettiğimiz durum nedir ?Şöyle açıklayalım Trend modeller özellikle farklı şekillerde tasarlanmış, her yer de olmayan değişik renk ve dizayn kullanılmış ürünlerdir. Modernlikle yan yana olan spor modelleri olan birçok ürünü içermektedir. Tv ünitelerine sadece televizyon konulmaz onların ayrı raflı olanları da var o raflara kitap koyabilir veya farklı objelerle desenlendirebilir,şık bir şekilde ahenk kazandırtabilirsiniz.

duvar ünitesi modellerine trendi yakalayın

Tv ünitesi, Duvar ünitesi; evnizi yada bulunduğunuz mekanı farklılaştıran tasarım ve görselliğe sahiptir. Özellikle büyük mobilya markaların ikeamobilya, bellona mobilya, istikbal mobilya, doğtaş mobilya gibi dev firmaların tasarladığı duvar üniteleri oldukça dekoratif, fonksyonel ve şık. Halk arasaında yaşam ünitesi yada duvar ünitesi tv ünitesi diye adlandırılan modelleri sizin için araştırdık. Sizlere sunacağımız çeşitli duvar ünitesi modelleriyle eminim seçim yaparken zorlanacaksınız. İstikbal duvar üniteleri, istikbal t.v üniteleri, bellona duvar ünitesi, bellona yaşam ünitesi, alfemo duvar ünitesi, doğtaş duvar üniteleri, lcd duvar uniteleri, duvar unite modelleri, modern duvar ünitesi modelleri, yaşam ünitesi modelleri, lcd sehpaları, televizyon sehpaları aradığınız her şey dekorasyon kampüsünde

16 Eylül 2012 Pazar

Plazma Dekorasyonu

Tv Ünitesi Plazma tvlerin hayatımıza girmesinden sonra televizyon ünitesi diye bir kavramda ortaya çıkmıştır.Televizyon ünitesi eski büfe masa ve vitrinleri geride bırakarak son zamanların en gözde ve son derecede şık bir  eşyası haline gelmiştir.Şimdiki nesil plazma tvye önem verince dolayısıyla eski tasarımlarda yerini yeni modern ve şık tasarımlara bırakmıştır.Ve üstün zekalı mobilyacılarımız hemen buna dayalı mobilyalar tasarlamışlardır. Bu televizyon üniteleri yerinizin yada mekanınızın dar olmasında bile hemen devreye girerek fazla yer kaplamamakla birlikte şık ve güzel bir görünüm verirler.Sizlere şöyle bir kaç örnek verebiliriz.

15 Eylül 2012 Cumartesi

2012 model yepyeni tv üniteleri

Evimizdeki televizyonların artık emekli olma vakti sizcede gelmedi mi ? Yepyeni modelleriyle yeni çıkan TV Üniteleri, gerek ev dekorasyonuna, gerekse ev mobilyalarına tam uyumlu halde üretiliyor. Bu ürünleri almamak mümkün değil. Estetik görüntüleri ve mobilyalara tam uyumuyla yeni TV Üniteleri tam sizlere göre. Eski televizyonlar  başınıza artık dert olmayacak. Ergonomik ve göze hitap eden bir şekilde TV’lerinizi kullanmak istiyorsanız sizler için seçtiğimiz 2012 model yeni TV Ünitelerine gelin birlikte göz atalım.Sizlere bir kaç örnekle sunalım.

14 Eylül 2012 Cuma

istikbal tv üniteleri

istikbal tv üniteleri, teknolojinin gelişmesi le piyasaya çıkan LCD ve plazma televizyonlar ıçin üretilmiş 1 son derece şık ve modern sehpadır. istikbal tv üniteleri çağdaş tasarlanmış evlerin vazgeçilmez aksesuarları arasına girmiştir. Artık klasik anlayıştaki sehpa ve vitrinlerin yerini meydan tv üniteleri kullanıldığı alanlara çağdaş tasarımıyla son derece şıklık katmaktadır.sadece LCD ve plazmalar ıçin değil ses sistemleri ıçine meydan kullanışlı 1 sehpa ünitesidir.istikbal evlerimizin her çeşitli mobilya, konut aksesuarı ve konut tekstili htiyaçlarını her zevke müsait şekilde üretmektedir. Nihayet senelerde fazla trend olan LCD ve plazma televizyonlar beraberinde tv ünitelerine olan ıhtiyacıda beraberinde getirmiştir. istikbal tüketicilerinin ıstekleri doğrultusunda bu ıhtiyacınıda karşılamaktadır. Birbirinden şık, çağdaş ve kullanışlı tv üniteleri bütün istikbal Showroom’larından bulmak olası.