11 Ekim 2012 Perşembe

ikea tv ünitesi

Evlerimizin vazgeçilmezi olan tv üniteleri ikea ile göz kamaştırmaya dewam ediyor.Devleşen bir marka haline gelen ikea tv üniteleri ile evinizin havasını ve rengini değiştirmeye dewam ediyor.İkea tv ünitesi ve masası ile hanımların gözdesi olmaya devam ediyor.

5 Ekim 2012 Cuma

Bellona Monza Compact Tv / Duvar Ünitesi ve Kampanya Fiyatı

Bellona 'nın Tv / Duvar Ünitesi modellerinden biri olan monza compact tv ünitesi ceviz deseniyle çok şık bir ürün. Tasarımındaki şıklığının yanı sıra üzerindeki iki adet çekmece, iki adet sabit raf ve bir adet yatay uzun raf sayesinde kullanışlı da bir ürün. Ürün fotoğraflarında tv ünitesinin sağ ve sol taraflarında görünen gümüşlükler monza tv ünitesinden ayrı olarak satılmaktadır. Bu ürünler bellona ' nın monza gümüşlük adlı ürünüdür.

4 Ekim 2012 Perşembe

Bellona Monza Compact Tv / Duvar Ünitesi

Bellona ' nın yeni tv ünitesi / duvar ünitesi modeli " Anatolya " satışa çıktı. Anatolya hem şık hem de kullanışlı bir tv ünitesi modeli. Anatolya duvar ünitesi ceviz görünümlü ahşap ve beyaz seramik boya kaplı ahşap malzeme kullanılarak üretilmiştir.

Üründe yapılan renk kombini sayesinde hem ferah bir oda rengi oluşturmuş hem de ceviz desenli ahşap mobilyanın bir çok halı, oturma grubu, perde gibi diğer ev eşyaları ile kombinin kolay olması nedeniyle şık salonlar tasarlayabilmenizi sağlıyor.

3 Ekim 2012 Çarşamba

koçtaş duvar ünitesi

Evlerimizin olmassa olmazıdır tv ünitesi.Koçtaş duvar üniteleri 2012 modelleri ile son derece şık modern bi hal aldı.Oturma odalarının vazgeçilmezi olan tv ünitesi hanımların en çok dikkat ettiği husus haline gelmiştir.Zamanımızın Çoğu televizyon önünde geçiyor.Koçtaş duvar ünitesi almak için bir koçtaş mağazasına uğramayı unutmayın.Siz değerli okuyucularımıza bir kaç resimle örnek verelim;

2 Ekim 2012 Salı

Yeni Nesil ModaLife TV Ünitesi Modelleri

Ülkemizin bilinen ve modern mobilya markalarından ModaLife evinize özgün ve şık tasarımları ile şıklık ve zarafet katmaya devam ediyor. Bu yazımızda ModaLife TV üniteleri arasından derlediğimiz resimler eşliğinde bu şık ve dekoratif ürünleri sizlere tanıtmaya çalışcağız.

TV görüntü ve ölçülerinin değişmesi, geniş ekranlı, LCD ve plazma televizyonların evlerde yerini alması ile birlikte bu araçların daha şık ve evinizin dekorasyonuna göre yerleştirilmesi de önem kazanmaya başladı. Mobilya tasarımcıları bu televizyon modellerine uygun, kullanışlı ve görüntüsü ile dekorasyonunuza katkıda bulunan TV üniteleri imal etmeye başladılar.

Sizlerle modern TV ünitesi örnekleri ve ölçülerini paylaşacağımız yazımızda ModaLife mobilya ürünlerinden en şık ve dekoratif TV üniteleri, raflarını tanıtmaya çalışacağız.






1 Ekim 2012 Pazartesi

televizyon ünitesi

Televizyon evde olmazsa olmazlar arasındadır. Doğal olarak televizyonun koyulacağı masa veya ünite de öyledir. Çok değişik çeşitleri ve modelleri bulunan televizyon ünitesi dekorasyona göre alındığı gibi alırken televizyon büyüklüğüne konulacak duvar büyüklüğüne de bakılmalıdır. Estetiğin de önemli olduğu bu ürünler her evde gerekli olduğu için birçok çeşidi üretilmektedir. Buna rağmen hepsinin birbirine benzemesi sıradanlık getirmekte ve orijinal ürünler arayanlar için sorun haline gelmektedir.