30 Eylül 2012 Pazar

istikbal televizyon üniteleri

İstikbal mobilyada tv ünileri nelerdir, hangi çeşitleri vardır, fiyatları modelleri en güzel renkler hangisidir bu konuya hep birlikte bakalım. Ev kurmak isteyenlere en güzel tv sehpaları ve çeşitlerini sizler için bir araya getirdik. Salonunuzla uyumlu, mobilyanızla ahenk içerisinde olan, zevkle kullanacağınız, kullanışlı ve daha fazlası… İster klasik, ister modern, ister sıradışı olsun tüm zevklere uygun bir ürünü İstikbal’de bulabilirsiniz. Televizyonunuzun odanızın parçası haline gelmesi ve odanızda yeni bir hava oluşturması artık mümkün. Geri kalan tek şey odanızın sıcak havası içerisinde televizyonunuzu izlemek.

 Vera Compact TV Ünitesi, Viyana Compact TV Ünitesi, Safran Compact TV Ünitesi, Diana Compact TV ünitesi gibi çok tercih edilen renkli, ahşap asiliğini yansıtan ve sade olmak üzere İstikbal dünyasındaki ürünler arasından seçim yapabilirsiniz. Mat ve parlak görünüm tercihinize bağlı olarak kompakt televizyon ünitesi koleksiyonundan farklı seçeneklerden birisini değerlendirebilirsiniz. DVD’lerinizi koyabileceğiniz rafı, her zaman ulaşmak istediğiniz eşyalarınızın bulunduğu çekmecesi olan, bir an bakıp tebessüm ederek anımsayabileceğiniz fotoğraflarınızın olduğu rafı bulunan farklı ve kalabalık ancak sadece ve işlevsel bir kompakt televizyon ünitesi için İstikbal’in kompakt televizyon ürünleri yapabileceğiniz en iyi seçimlerden birisi. Kompakt televizyon ünitesinin yanında gümüşlük ve raflı ünitelerin yer aldığı farklı modellerin bulunduğu ürünlerde tercihinizle odanızın televizyon bölümünü daha geniş ve istediğiniz şekilde daha kapsamlı hale getirebilirsiniz.

 “Şıklığın konforla düeti evinizde” sloganıyla yeni koleksiyonunu duyuran İstikbal her zevke uygun ürünleriyle her türlü odayı baştan başa sarabilecek ürünler sunuyor. Kalite ve şıklığın donattığı ürünlerde kullanışlılığın ihmal edilmemiş olması nedeniyle İstikbal ürünleri evinde rahatlık isteyen kullanıcıların bir numaralı tercihi olabilir.







Hiç yorum yok:

Yorum Gönder